MuzimjendeNieuws


Hoofdact Muzimjende is bekend! The Green onions! Cover, covers, covers vol ambiance!

Ze brengen covers, maar doen meer dan klakkeloos kopiëren. De klassiekers jagen ze er in hoog tempo door. In het begin ging het vooral om popmuziek uit de sixties, maar Green Onions brengt intussen een mix van huidige genres en huidige artiesten.

Met het nodige enthousiasme en de aangepaste klassevolle outfits op het podium, brengen zij ambiance en sfeer! Alle nummers worden in medley-vorm aan en in elkaar verweven waardoor het concert een mix wordt! Met behulp van hedendaagse electronica bekomen Green Onions een DANCE mix door middel van beats-loops-effects... Eén van de beste coverbands van Vlaanderen!

Generic placeholder image

Folk en rootspop met Gravel Unit Move your feet!

Deze groep brengt feestelijke roots-folk met ruimte voor integer genieten en voetstampende uitbundigheid. Ze nemen jou maar al te graag mee op een muzikale wereldreis!

Generic placeholder image

DJ FELWIG op Muzimjende Music is in the air with DJ FELWIG

Op de 3de editie van Muzimjende worden we ook muzikaal verwend door DJ FELWIG. Tussen de optredens door zorgt deze DJ voor ambiance en vertier.

Na het laatste optreden geeft onze DJ ook nog een uur (24.00 u. - 01.00 u.) het beste van zichzelf om de sfeer erin te houden!

Generic placeholder image

Muziek voor jong en oud! KOMTUVEU DANSBAR, 17.00-18.30

Ons eerste optreden op 30 augustus wordt verzorgd door KOMTUVEU. Deze muzikale dansbar voor de kinderen speelt van 17.00 tot 18.30.

Het enthousiasme waarmee hun team aan de slag gaat werkt aanstekelijk. Ze zijn niet bang voor kleine kleuters, minder mobiele rolstoelgebruikers, danshatende papa’s en dansers met extreme muzikale voorkeuren.

Generic placeholder image

Pilgrimage op Muzimjende Publiekswinnaar Joc 'n' Roll Rally 2017

Ze zijn 4 jongeren uit Rekkem, Lauwe en Menen. Hun naam Pilgrimage wijst op de bedevaartstocht die zij maken van podium tot podium. Ze brengen het genre rock en ze zijn altijd intens en enthousiast op het podium.

Hun invloeden zijn: Steak number eight Wallace Vanborn Brutus Queens of the stone age Stoned Jesus King hiss Mastodon, Amenra, ...

Generic placeholder image